Hur visar man kärlek?

 
 
Vad är det egentligen i grund och botten som spelar någon roll? Det funderar jag på under dagarna. Vad är det viktiga? Är det att säga "jag älskar dig" så mycket som möjligt? Kvantitet före kvalitet? eller är det något helt annat...
 
Är det största man kan göra att bära den andras efternamn eller ring på sitt finger. För enligt mig är det inte speciellt jobbigt och ingen ansträngning vilket betyder att jag skulle kunna gör adet även om jag inte var kär. Men jag vill ju inte. Så är det viktiga att man innerst inne verkligen på djupet vill? Hur kan jag veta det? 
Även om jag bär ditt efternamn, ring eller bara någon annan symbol som visar allmänheten att vi hör ihop, är de verkligen det finaste jag kan göra för någon.
 
Jag vet nog inte vad jag tycker är det finaste någon kan göra för mig och hur ska jag då förvänta mig att få det?
Jag vill så gärna säga att det är småsakerna som är det viktiga. Men vad är det? Det är så olika för alla. Jag vill vara med någon som får det att pirra i magen oavsett hur länge vi har träffats, det behöver inte vara varje gång men ibland. Någon som känner mig så djupt att jag slipper förklara allt. Att jag kan fokusera på annat och personen bara finns där oavsett om jag är hungrig, arg eller bara lite tjurig (vilket oftast beror på hungern ;) ).
 
Kärlek är nog det svåraste av allt för hur mycket jag än vill ha så måste man ge mer och hur ska jag kunna ha någon som känner mig så djupt om jag aldrig vågar visa vem den personen är...
 
Svåra frågor och inga svar...

Kommentera här: