Ett steg närmare min dröm

idag har jag varit in till Danderyd och jobbat på den dansskola där mamma ska undervisa till hösten, eller jag låtsades vara elev åt en tjej som skulle ha prov klass i typ 15 min så de var ju inte så mycket till jobb egentligen men jag fick ut mer av de än jag trodde. Dels pratade jag och mamma en del i bilen på vägen dit och hem. Då kom jag fram till att jag vill inte vara ovetande när jag tar studenten. Med att vara omedveten menar jag att inte veta vad som ska hända efter sommaren och resten av livet. man behöver inte ha hela livet i en plan men en bit fram i alla fall tycker jag. Något annat jag lärde mig var att jag kommer aldrig att kunna sluta dansa för jag älskar det faktiskt! jag vet inte vad jag ska göra med det, om jag vill arbeta med det eller inte men nu vet jag säkert att jag vill aldrig sluta!

min kropp sa ifrån på skarpen!

Japp jag gjorde som jag skrev (200 situps) men min kropp var inte lika med på det som jag trodde den skulle vara. Igår var värst, jag kan inte ens gå och kissa utan att det gör ont av träningsverk så från och med nu gör jag bara 200 situps var tredje dag! Vilket betyder att imorgon är det dags igen :( Men jag ska inte klaga sen jag började med det här (alltså innan jag skrev det på bloggen) så har jag sammanlagt gått ner 3kg!

Åh vad jag önskar att blogg appen kunde fixas så jag kan börja blogga som vanligt igen!!

nej nu borde jag kanske sova, puss på er!

En kvälls hälsning

Träffen med killen från midsommar gick faktiskt bättre än förväntat, vi fiskade aldrig som planerat utan gick en promenad längs vattnet och stannade en stund i gamlastan. Helt sjukt att vi bara gick och pratade i 2 timmar!!!!
Nu ser jag på filmen som går på 8:an (Emma) sen blir det att titta på so you think you can dance! Bästa programmet som någonsin skapats :D

Vi hörs imorgon, puss på er!